Syötiin eilen tortilloja jauhelihakastikkeella ja tänään päätin sitten käyttää jäljelle jääneen kastikkeen kesäkurpitsojen täyttämiseen. Tässä yksinkertainen ohje:
Halkaisin kesäkurpitsat. Koversin sisuksen pikkulusikalla. Älä koverra liikaa, ettei kuori mene puhki.
Laitoin täytteeksi eilistä tortillajauhelihaa ja parin päivän takaista jauhelihatomaattikastiketta.
Jääkaapista löytyi tuorejuustoa, jonka parasta ennen päiväys oli viisi päivää sitten, joten eikun käyttöön.
Tomaatitkin olivat päässeet vähän pehmeiksi, koska meillä lapset syövät vain minitomaatteja, joten joukkoon mukaan. Eiliseltä jäi myös juustoraastetta, joten sitä päälle.
Sitten uuniin 225 asteeseen 15-20 minuutiksi.
Oli muuten hyviä! Lapset ei tosin ymmärrä näiden(kään) päälle mutta saipahan itse syödä enemmän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti